Her "Bebek" doğduğunda bir "Anne" doğar.

Bu Blogda Ara

Beylikdüzü Mekanları

Işığını Takip Edenler

Beylikdüzü Anaokulu

Bumerang - Yazarkafe

Mayıs 06, 2016

Küçükçekmece Kanatçı Ağa

Yaz yavaş yavaş gelirken, biz de çocuklarla rahat edebileceğimiz açık hava mekanları aramaya başladık. Özellikle pazar günleri hem kahvaltı edebileceğimiz hem de ailece vakit geçirebileceğimiz mekan bulmak biraz zor bu civarlarda. Bu yüzden de, geçtiğimiz haftalarda gittiğimiz ve kahvaltısı pek özellikli olmasa da mekanına hayran kaldığımız Kanatçı Ağa'yı yazmak istedim. 



Kahvaltı çeşitleri her yerdeki gibi standart ürünler ekstra kahvaltı çeşidi arayanlardansanız pek size hitap edebilecek bir şey yok. 

Çocukların oynaması için iç kısımda küçük bir oyun odası mevcut. Biz farkına varmadan balkon kısmına oturduğumuz için çocuklar kullanmadı ama kahvaltı ya da yemek esnasında oyun odasını aramayacakları kadar geniş ve ferah bir alanı olduğu için sormak da aklımıza gelmedi açıkçası. 



Ve bahçesi gerçekten bir harika. Hava bulutlu olmasına ve zaman zaman üşütecek kadar sert rüzgar esmesine rağmen çocuklarla çok güzel vakit geçirdik bahçesinde. Saatlerce uçurtma uçurduk, çocuklar çocuk parkında oynadılar -çocuk parkı mekana göre biraz küçük kalmış ama zevkle oynayabilecekleri bir alan-



Yemyeşil bir bahçeye yayılmak, çocukların bisiklete, scootera binebileceği bir alan, uçurtma uçura bileceğiniz bir yer arıyorsanız tavsiye ederiz. Biz çok güzel vakit geçirdik, eminim hava biraz daha müsait olsaydı bahçe kullanımı için çok çok daha güzel olacaktı.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikrinizi paylaşın