Her "Bebek" doğduğunda bir "Anne" doğar.

Bu Blogda Ara

Beylikdüzü Mekanları

Işığını Takip Edenler

Beylikdüzü Anaokulu

Bumerang - Yazarkafe

Mart 26, 2015

Altı Yaş Doğum Günü Konsepti; Galatasaray!

Ada'nın altı yaş doğum günü için istediği parti konsepti beni hem çok şaşırttı, hem de çok sevindirdi. Şaşırttı zira, dinozor, uzay, satranç gibi zorlayıcı konsept fikirlerinden sonra, çocuğumdan "Galatasaray" temalı bir doğum günü isteği hiç beklemiyordum. Temanın daha önce uygulanmış olma olasılığı ne kadar yüksekse, doğum günü için materyal bulma olasılığı da o kadar yüksek oluyor malum, beni sevindiren kısmı da buydu Galatasaray temasının. Her ne kadar kendi emeğim olmayan paket ürünler kullanmak tuhaf gelse de, tema için çok uğraşmamak rahat oldu. 

Pastamızı yine Beylikdüzü Seyran'dan yaptırdık. Alıştığımız bir yer olmasından ziyade Ada'nın bu fikri benimsemesine daha önce orada gördüğü bu pasta sebep olmuştu, çok fazla arayışa giremedik o yüzden, gidip verdik siparişimizi.




Partimizi bu yıl ev dışı bir yerde yapmaya karar vermiştik, bu sebeple Beylikdüzünde parti mekanı arayışına girdik ama hem bütçemize uyan hem istediğimizi veren bir yer bulamadık, Bizimkent Dernek Lokali'nin uygun olacağını düşünmüştük ancak, bizden istenen rakamın neredeyse iki katı bir fiyat çıkarttılar parti bitişinde ve mekan o kadar soğuktu ki, montlarla oturmak zorunda kaldık. Demek ki, Mart ayı için ev dışında bir parti mekanı düşünmemek lazım.

Bizimkent Dernek Lokalinde doğum günü için ikramları dışarıdan hazırlatmanız ya da kendiniz yapmanız gerekiyor. Bu koşturmaca içinde ikramlık hazırlayamayacağımı düşünüp, Beylikdüzü'ne taşındığımızdan beri bizi en çok rahat ettiren mekan olan Fatoş'un Mutfağı'na verdik siparişlerimizi. Yine çok memnun kaldık her zamanki gibi. Beylikdüzü'nde catering firması arıyorsanız mutlaka göz atın.

Elif Teyze'sinin kardan adamlarıyla masamız daha da güzelleşti. 

Yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz. Güzel bir gündü.