Her "Bebek" doğduğunda bir "Anne" doğar.

Bu Blogda Ara

Beylikdüzü Mekanları

Işığını Takip Edenler

Beylikdüzü Anaokulu

Bumerang - Yazarkafe

Haziran 04, 2016

Batı Garden - Gürpınar

Çocuklarımla dışarı çıktığımda, onların da rahat edebileceği yerleri seçmeye özen gösteriyorum. Özellikle arkadaşlarımla sohbet etmek için çıkıyorsam. Ben eğleneceksem onlar da eğlensin istiyorum. Beylikdüzü'nde çocukla gidilecek mekan keşfetme serüvenimiz de bu yüzden halen sürüyor. Sürekli oyun alanı olan ya da bahçesi olan yerleri araştırıyoruz. Beylikdüzü bahçe kullanımlı mekanlar konusunda biraz şanslı bir semt aslına bakarsanız ama arayıp bulmak gerekiyor.

Batı Garden'e gitmeyi bir yıldan fazladır konuşuyoruz arkadaşlarla ama bir türlü fırsat bulamamıştık, keşke daha önce keşfetseymişim diyorum şimdi. Kahvaltısından pek hoşlanmasam da mekan ve çalışanların ilgisi çeşidi az olan sıradan kahvaltısını çekilir hale getiriyor. 

Yeşil alanı bol, oyun alanı güzel, manzarası harika. Hafta sonları çok fazla kalabalık oluyormuş yalnız biz hafta içi sabah gittiğimiz için sakinliğin, doğallığın bol bol tadını çıkartabildik. Hafta içi çocuklu arkadaşlarımızla nereye gitsek, hem çocuklar hem biz rahat etsek diyorsanız, bir deneyin derim.

Özellikle çocuk parkının yanındaki masaya oturduğunuzda çocukların varlığını bile unutacağınızdan ve çocukların da en az sizin kadar keyifli vakit geçireceğinden emin olabilirsiniz.

Ortalıkta dolaşan birbirinden ilginç tavuklar ise Deniz için en büyük eğlence oldu.






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikrinizi paylaşın