Her "Bebek" doğduğunda bir "Anne" doğar.

Bu Blogda Ara

Beylikdüzü Mekanları

Işığını Takip Edenler

Beylikdüzü Anaokulu

Bumerang - Yazarkafe

Haziran 08, 2018

Yeni nesil babalara yeni nesil hediyeler

Babalar günü yaklaşıyor. Pek çok evde olduğu gibi bizim evde de bu güzel günün telaşı var. Bildiğiniz gibi  Haziran ayının üçüncü pazarı 1966 yılından beri babalar günü olarak kutlanıyor. Babalar günü, Anneler gününün gölgesinde kalmış gibi görülse de hatta pek çok kişi için zorlama olarak ortaya çıkartılmış bir gün olarak görülüyor olsa da artık çocuk bakımında anneler kadar etkin olan babaların da tıpkı anneler gibi özel bir gün ile şımartılmaya hakkı olduğunu düşünüyorum. Tabii ki ne anneler ne de babalar böyle bir şey talep ediyor çocuklarından. Onlar için çocuklarının sağlığından ve mutluluğundan daha güzel hediye olamaz. Ama yine de böyle özel günler, yorucu yaşamın içinde bir mola, bir enerji kaynağı oluyor her ikisi için de.


Babalarımız için bu özel günde yapılabilecek pek çok şey var. Ailece geçirilecek güzel bir günün ardından hoşuna gidecek bir hediye ile de ödüllendirilirse; kendisinden hep bir şeyler beklenen babalar bu günü diğer günlerden farklı ve daha keyifli geçirmiş olacaklardır. 

Peki babamıza ne alabiliriz? Eskiden gömlek, kravat, parfümden oluşan kısıtlı hediye seçenekleri çağın değişmesiyle çoğaldıkça çoğaldı. Özellikle teknolojiyi seven yeni nesil babalar için pek çok farklı seçenek var. Babalar günü yaklaştıkça kafamız iyice karışıyor değil mi? Bol bol çocukların fotoğraflarını çeksin diye bir fotoğraf makinesi mi alsak, sevdiği kahveyi kolayca yapsın diye bir kahve makinesi mi? Yoksa bir traş makinesi daha mı fazla hoşuna gider? 

Seçenekler çoğaldıkça araştırma yapmak için daha fazla vakit ayırmak gerekecek gibi görünüyor olsa da internet sitelerindeki babalar günü kampanyaları 2018 in babalar gününde yardımımıza koşacak. Özellikle babamızın uğrak mekanı MediaMarkt'ın internet sitesindeki birbirinden güzel kampanyalarda çok seveceği bir hediye bulacağımızdan eminim. 


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikrinizi paylaşın