Her "Bebek" doğduğunda bir "Anne" doğar.

Bu Blogda Ara

Beylikdüzü Mekanları

Işığını Takip Edenler

Beylikdüzü Anaokulu

Bumerang - Yazarkafe

Kasım 01, 2010

Neden Annemi Çok Seviyorum?



İnsan annesini neden sever? Bir nedeni olması gerekiyor mu anneyi sevmek için? Binlerce nedeni olabilir belki. Ya da hiç neden olmaksızın sever. Neden Annemi Çok Seviyorum kitabındaki minik yavruların ise gerçekten geçerli ve çok sevimli nedenleri var. 

Birlikte yaptığınız en küçük şeylerin bile (elini tutmak, birlikte gezmek, oyun oynamak, kucaklamak... gibi) içinde sevgi barındırdığını anlatan sıcacık bir kitap Neden Annemi Çok Seviyorum. Güzeldir, beni besler falan gibi biraz cinsiyetçi olarak nitelendirilebilecek nedenler de olmasına rağmen genel olarak sıraladığı sebepler farkında olmadığımız minik detaylar. Bu yüzden de ilişkinize dikkatinizi vermenizi sağlayacak. 




Kitap Mikado Çocuk Yayınlarından çıkmış. İllustrasyonlar Daniel Howarth'a ait ve kitabı sıcacık yapan şey ise içindeki cümleleri gerçekten çocukların kurmuş olması. 

Çocuklar genellikle kitap bittikten sonra sizin yaptıklarınızı sıralıyorlar ve bu gerçekten çok keyifli oluyor. Çocuklarınız sizi yaptığınızın hiç farkında olmadığınız şeyler için seviyorlar.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikrinizi paylaşın