Her "Bebek" doğduğunda bir "Anne" doğar.

Bu Blogda Ara

Beylikdüzü Mekanları

Işığını Takip Edenler

Beylikdüzü Anaokulu

Bumerang - Yazarkafe

Kasım 10, 2017

Anne ve Çocuk Burç Uyumları

Anne ve çocuğun burç uyumu belki de diğer bütün ilişkilerin burç uyumlarından daha önemli. Çünkü asla ayrılamayacak iki insanın özelliklerinden bahsediyoruz. Herkesle fiziksel ve duygusal ilişkinizi bitirebilirsiniz ama çocuğunuz öyle mi? Anne ve çocuğun uyumu bu yüzden önemli tabii ki. 





Burçlara inanıyor musunuz bilmem. Ben inanıyorum. Aynı burçtan olan insanların benzer özellikleri olduğuna yani. Genel karakter özelliklerinin aynı burçtaki insanlarda nasıl benzeştiği dikkatinizden kaçmış olamaz. Başak burcuyla özdeşleşen takıntılı düzenlilik ya da Yengeç burcu ile özdeşleşen melankolik ruh halleri gibi bazı burçların kendine özgü özelliği olduğu aşikar. Burçların karakter özelliğini etkilediğine inanıyorum, yıldızların ve gezegenlerin duygularımızı etkilediğini bir Yengeç burcu olarak inkar edemiyorum çünkü Yengeç burcu insanları dolunay zamanlarında gergin olurlar ve bu ne kadar Yengeç burcu insan tanıdıysam hepsinde böyleydi. Eğer çocuklarımdan biri ya da eşim Yengeç burcu olsaydı dolunay zamanlarında evde zor zamanlar yaşanacaktı. Bu kesin. 

Burcunuzu hesaplamak kolaydır. Eşinizin, arkadaşınızın ya da en önemlisi çocuğunuzun burcunu hesaplamak da öyle. Doğum tarihini bilmek bunun için yeterli. Ancak karakter özelliklerini etkileyen tek şey doğum tarihi ile basitçe tespit edilen burç değil, bir de doğum saatinin etkisi olan yükselen burç var. Bunu hesaplamak o kadar da kolay değil. Ancak yükselen burç hesaplamak  için özel hazırlanmış listelerden ya da İnternet sitelerinden yardım alabilirsiniz. 



Astrolojiye merakınız varsa yalnızca burcunuzu biliyor olmakla yetinmezsiniz. Mutlaka yükselen burcunuzu da öğrenmek istersiniz. Hatta eşinizin ve çocuklarınızın yükselen burçlarını da. Bunun için yapmanız gereken tek şey Elele'nin internet adresinden Astroloji bölümüne ve oradan da yükselen burç yorumlarına tıklamak. Sayfadaki uygulama ile yükselen burçlarınızı hızlıca öğrenebilirsiniz. Hatta sonrasında yorum sayfasından burçlar ve yükselenleri hakkında bilgi almayı da unutmayın.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikrinizi paylaşın