Her "Bebek" doğduğunda bir "Anne" doğar.

Bu Blogda Ara

Beylikdüzü Mekanları

Işığını Takip Edenler

Beylikdüzü Anaokulu

Bumerang - Yazarkafe

Mart 21, 2011

Tarçınlı Elma


İpucu: Bebeğinize servis etmeden önce fırında 25 dakika bekletin. Tarçın kokusu evi sardığında bebeğiniz açlığa direnemeyecektir...

3 Elma (Tepeleri kesilmiş, koçanları alınmış, altı bütün olarak bırakılmış halde)
1 çorba kaşığı üzüm
Her elma için bir tutam tarçın
3 Çorba kaşığı su

Elmaları üzüm, tarçın ve istediğiniz bir tatlandırıcıyla doldurun.
Elmaların üst kısımlarını geri yerleştirin. (kapak gibi)

40 dk. boyunca yumuşayana kadar fırında 200C derecede pişirin.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Fikrinizi paylaşın